Motivasi Untuk Tranformasi Diri

Seminggu Yang Mencabar

Posted on: March 2, 2009

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Alhamdulillah setelah bersusah payah melaksanakan kerja, akhirnya tiba waktu rehat🙂. Hari ni saya ambil cuti rehat satu hari. Merebahkan diri dan melelapkan mata. Menjadi penyelaras Kursus Motivasi Teambuilding untuk pegawai-pegawai Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia yang seramai 42 orang sememangnya memberikan cabaran. Tetapi setelah 3 hari 2 malam bersama peserta, memberikan persepsi yang berbeza sebelum kursus ini berlangsung.

Semua aktiviti pun berlangsung dengan baik. Dan yang paling penting, peserta enjoy dan dapat pengisian yang sesuai dengan kedudukan dan jawatan mereka sebagai pegawai syariah, pegawai di bahagian bantuan guaman dan juga hakim.

Fuh..abis je kursus di PNB ilham Resort ni, masa dah nak bertolak balik ke Bangi, kereta pulak buat masalah susah nak hidup. Nasib baik la urusetia FP ade 4 orang, jadi boleh la mintak tolak..huhuhu (terima kasih kepada mereka yang menolak keretaku tempoh hari) Sampai je Bangi, terus kemas-kemas baju sebab aku sendiri kena menjadi peserta kursus Training Of Trainers (TOT) di Nur Lembah Pangsun, Hulu Langat. Penat bercampur letih.

So kelmarin baru la boleh balik rumah dan menikmati suasana rehat yang begitu aman di rumah hari ini. Sambil-sambil menulis di blog sendiri🙂 Esok aku pasti kena kerja lagi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 118,525 hits

My Diary

March 2009
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
%d bloggers like this: