Motivasi Untuk Tranformasi Diri

Esok Kerja Balik!

Posted on: January 27, 2009

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Alahai cuti 4 hari rasa sekejap sangat-sangat. Takut nak masuk kerja esok. Maklumlah kerja tak kehabisan. Namanya lagi pun kerja kan. Apa pun banyak kerja yang mesti disiapkan. Bulan Feb ni bakal berdepan banyak out station. So kena prepare la fizikal, mental dan emosi sekali. Proposal dan modul banyak sedang menanti untuk disiapkan.

Kepada warga Malasia yang berbangsa Cina, Gong Xi Fa Cai. Nak wish pun takde kawan berbangsa Cina. So kalau ada amoi-amoi yang singgah kat blog ni Selamat Tahun Baru Cina.

Tags: ,

2 Responses to "Esok Kerja Balik!"

Patut pun lama tak update blog ni…:D

Aku send doh no phone aku ke mung…check email yahoo mung

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 118,525 hits

My Diary

January 2009
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: