Motivasi Untuk Tranformasi Diri

Archive for January 27th, 2009

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Alahai cuti 4 hari rasa sekejap sangat-sangat. Takut nak masuk kerja esok. Maklumlah kerja tak kehabisan. Namanya lagi pun kerja kan. Apa pun banyak kerja yang mesti disiapkan. Bulan Feb ni bakal berdepan banyak out station. So kena prepare la fizikal, mental dan emosi sekali. Proposal dan modul banyak sedang menanti untuk disiapkan.

Kepada warga Malasia yang berbangsa Cina, Gong Xi Fa Cai. Nak wish pun takde kawan berbangsa Cina. So kalau ada amoi-amoi yang singgah kat blog ni Selamat Tahun Baru Cina.

Tags: ,

Blog Stats

  • 128,849 hits

My Diary

January 2009
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031